NAGELPRODUCTEN

Aanvullende informatie:

In mijn salon werk ik met de beste producten, omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind. Een aantal van de producten waarmee ik werk is ook te koop in mijn salon. Zo kun je ook thuis je nagels en handen verwennen. Hieronder zal ik de belangrijkste producten uit mijn assortiment toelichten.

Creative Solar Oil

De Solar Oil van Creative bevat o.a. amandel-, ricebran- en jojoba-olie die je (kunst-) nagels tot diep in de nagelplaat voedt. De speciale samenstelling maakt het mogelijk dat ook dóór je acryl- of gelnagel heen, de natuurlijke nagel wordt gevoed en verzorgt. Bovendien blijven je kunstnagels veel langer mooi en flexibel als je deze olie dagelijks aanbrengt en inmasseert.

CND Scentsations lotion

Een hand & lichaam waslotion met een harmonieuze geurbalans, die de huid mild reinigt. Lichte moisturizers geven de huid een schoon en zacht gevoel. Zorgvuldig uitgekozen geurcomposities maken elke aanraking tot een genot. Als zacht reinigende lotion met vochtigheidsrijke werking zorgt u ervoor dat uw huid na het wassen fris en schoon aanvoelt. Verschillende samenstellingen zorgen voor een individuele afstemming met de gewenste werking. Voor verzorging van hand & lichaam, dagelijks te gebruiken. Zeer lange geur beleving.